menu

lumea opticii |

Bine ați venit la GrandOptica
optica, doar cele mai calitative produse optice din Chișinău

"GrandOptica" – este o rețea de optici în Moldova. La noi puteți să alegeți și să procurați produse optice de înaltă calitate ale brandurilor renumite. Unele dintre cele mai renumite modele sunt prezentate doar în magazinele noastre. Personalul nostru calificat, atent și amabil vă va ajuta să alegeți ochelari de soare care se vor potrivi stilului Dvs.

Asortimentul opticii

Gama noastră include ochelari de corecție, lentile de contact și optice, ochelari de soare la modă, diferite mijloace de îngrijire atentă a lentilelor și a altor accesorii optice. "GrandOptica", exclusiv prezintă pe piața moldovenească o serie de producatori internaționali și renumiți ale produselor optice, care sunt prezentate în exclusivitate doar în GrandOptica. Noi efectuăm comenzi pentru lentile de prescripție și complect individuală «Carl Zeiss » și «Seiko».

ultimele stiri

Cum ochelarii vă îmbunătățesc starea de bine?

Cele mai importante 10 sfaturi generale pentru îmbunătățirea stării de bine cu ochelarii

citește tot

Ce pot "povesti" sprâncenele Dvs. ?

De ce avem nevoie de sprâncene și ce pot spune despre noi?

citește tot

Identificarea problemelor de vedere

Miopie, hipermetropie, presbiopie: deficiența de vedere poate lua mai multe forme.

citește tot

Comanda într-o oră

Noi oferim clienților noștri un atelier-laborator, în care un optometrist calificat va alege individual sisteme optice optime. Prin serviciul, " Ochelari intr-o oră", puteți într-o oră să obțineți ochelari de soare exclusive, cu janta și stil perfect și cu lentile special selectate doar pentru Dvs. Înafară de optometrist în salonul de la Botanica puteți utiliza serviciile de înaltă calificare a unui oftalmolog.


Abordare individuală

Rețeaua saloanelor "GrandOptica" se află pe primul loc după calitatea și gama largă de produse oferite de branduri vestite din domeniul opticii. Compania practică o abordare individuală la nevoile fiecărui client, oferind în același timp condiții speciale pentru clienții permanenți. In saloanele opticilor sunt organizate multe promoții diferite, care acționează ca oferte speciale. Să aflați despre ofertele existente la prezent, puteți telefonând la oricare dintre magazinele "GrandOptica".

Marcile noastre