menu

lumea opticii |

Bine ati venit in GrandOptica
cea mai caliatitva optica in Chisinau si ochelari in Chisinau

"GrandOptica" – este o rețea de optici în Moldova. La noi puteți să alegeți și să procurați optică de înaltă calitate ale brandurilor renumite. Unele dintre cele mai renumite modele sunt prezentate doar în magazinele noastre. Personalul nostru atent și amabil vă va ajuta mai profesional să alegeți ochelari de soare care se vor potrivi stilului Dvs.

Assortimentul opticii

Gama noastra include ochelari de corecție, lentile de contact si optice, ochelari de soare la modă, diferite mijloace de îngrijire atentă a lentilelor și a altor accesorii optice. "GrandOptica", exclusive prezintă pe piața moldovenească o serie de producatori internaționali renumiți de sisteme optice, unele modele pot fi achiziționate doar în magazinele noastre. Noi efectuăm comenzi pentru lentile de prescripție gre și complect individuală «Carl Zeiss » și «Seiko».

ultimele stiri

Noua colecția Diesel. Întoarcerea tendințelor anilor 2000

Brand-ul Diesel prezintă colecția în stilul anilor 2000

citește tot

Надо ли покупать готовые очки для чтения? Рассмотрим плюсы и минусы

Индивидуальные или готовые очки для зрения? Что же лучше?

citește tot

Comanda intr-o oră

Noi oferim clienților noștri un atelier-laborator, în care un optician calificat optometrist va alege individual sisteme optice optime. Prin serviciul, " Ochelari intr-o oră", puteți printr-o oră să obțineți ochelari de soare exclusive, cu janta și stil perfect și cu lentile special selectate doar pentru Dvs. Înafară de optometrist optic in salonul de la Botanica puteți utiliza serviciile de înaltă calificare a unui oftalmolog.


Abordare individuală

Rețeaua saloanelor "GrandOptica" se află pe primul loc după calitatea și gama largă de produse oferite de branduri vestite din domeniul opticii. Compania practică o abordare individuală la nevoile fiecărui client, oferind în același timp condiții speciale pentru clienții permanenți. In saloanele opticilor sunt organizate multe promoții diferite, care acționează ca oferte speciale. Să aflați despre ofertele existente la prezent, puteți telefonînd în oricare dintre birourile "GrandOptica".

Marcile noastre