menu

Despre companie

Din istoric. În 1982, la Chișinău în sectorul Botanica a fost deschis magazinul de Stat de optică Nr. 31. În perioada restructurării, în 1992, și-a început activitatea companie de optică „Optica-M”, care s-a afirmat ca o companie care furnizează servicii profesionale de calitate pe piața de optică din Republica Moldova. În anul 2006, în rezultatul reorganizării companiei „Optica-M”, a apărut o nouă companie de optică «Grand Optica» în care au fost implementați cei 24 de ani anteriori de experiență și o abordare absolut nouă, luând în considerație observațiile și sugestiile clienților.

Compania «Grand Optica» este lider în Republica Moldova la nivel de calitate și sortiment în sfera mărcilor cu nume de brand mondial de optică și la nivelul calității de deservire a clienților. Vă propune un spectru larg de rame de corectare, ochelari de soare, lentile optice și de contact, produse de îngrijire a lentilelor de contact și ale altor accesorii optice.

«Grand Optica» reprezintă nu numai o gama largă de produse dar și tehnologia avansată a industriei optice cu o engronomie înaltă în combinație cu cele mai moderne tendințe ale modei întruchipate de designeri de prestigiu recunoscuți în întreaga lume.

Compania «Grand Optica» este distribuitor exclusiv al tuturor brandurilor de rame pentru ochelari de vedere, lentile optice și ochelari de soare, pe care ea le reprezintă în Republica Moldova.

«Grand Optica» este lumea opticii moderne!