menu

Grand Optica a vizitat expoziția anuală de optică Silmo la Paris!

publicat

Silmo- expoziție de ochelari, instrumente optice și echipamente, cu statut internațional. Această expoziție este o mecca pentru specialiști în domeniul opticii și oftalmologie: aici se demonstrează soluții inovatoare, tendințele ; de asemenea, spațiul de informare Silmo, care permite să se determine starea industriei și tendințele dezvoltării acesteia, să se prezinte tehnologii avansate, echipamente și materiale și să se stabilească și să se consolideze relațiile de afaceri între întreprinderi și clienți.

Principalele caracteristici ale expoziției Silmo - ospitalitate, cunoașterea tendințelor pieței, atmosferă caldă, confort pentru vizitatori. Expoziția susține ideea că ochelarii au devenit de mult o parte organică a industriei modei. Expozițiile de modă sunt ținute la standuri, designerii celebri dau interviuri, jurnaliștii discută despre ultimele tendințe de modă. Dar, totuși, organizatorii expoziției nu uită că optica este, de asemenea, o zonă foarte importantă a industriei.

Expoziția Silmo 2017 se desfășoară la Paris pe data de 06.10 - 09.10!

Suntem foarte bucuroși să vizităm expoziția Silmo, având posibilitatea de a alege cel mai bun și în vogă pentru clienții noștri pentru a vă justifica încrederea și așteptările! Grand Optica nu este doar un magazin de optică, ci și o atmosferă bună, confort și desigur un stil de viață!