menu

Adidas Athletics

Anul 1920 postbelic a dat naștere unui brand excelent, al cărui nume este încă asociat cu sportul, stilul și calitatea. Totul a început cu o producție modestă a așa-numitelor papuci de dormit. Au fost cusute din uniformele militare în rufele de ieri pe o mașină de casă, transformată dintr-o bicicletă veche. De-a lungul timpului, frații Adolf și Rudolf Dassler au deschis o fabrică de pantofi. Ei și-au propus să creeze încălțăminte durabilă, confortabilă, care să protejeze în mod fiabil picioarele sportivilor. Trebuia să fie optim pentru fiecare sport specific. Produsele mărcii Dassler au câștigat rapid încrederea sportivilor și au devenit cunoscute pe scară largă în domeniul sportului. Succesul fără precedent și recunoașterea mondială au inspirat Adidas către o nouă direcție - producția de cadre pentru ochelari. În această lucrare elegantă, maeștrii și-au folosit tot potențialul creativ. Fiecare model se potrivește cu stilul distinctiv al mărcii. Puterea, o puternică încărcare de energie se ascunde în ele. Pasiunea pentru victorii trăiește în aceste ochelari.

A purta ochelari adidas înseamnă să fii întotdeauna primul, cel mai bun. Faima lor este confirmată de ușurința de utilizare și durabilitate. Modelele captivează prin eleganță. Stilul lor este proaspăt și original, iar calitatea este impecabilă. Polimerul puternic și ușor face ca tâmplele să fie flexibile. Un material precum oțelul inoxidabil adaugă rezistență și șic. Și accesoriile inovatoare vă permit să readuceți templele la forma lor originală, chiar și după deformări sofisticate. De acord, această proprietate este foarte valoroasă pentru accesoriile sportive. Soluțiile de design interesante, precum inserțiile de cauciuc în tâmple, aduc originalitate produselor și subliniază scopul lor sportiv. Accentele de culoare strălucitoare cresc dramatic popularitatea ochelarilor în rândul unui public tânăr activ.

Combinația unică a celei mai noi tehnologii și design progresiv este rezultatul cooperării dintre Adidas și producătorii renumiți de optică din Austria și Taiwan. Adolf Dassler a construit un întreg imperiu al stilului sportiv. Creațiile sale au cucerit lumea. Astăzi Adidas este unul dintre principalii producători de articole sportive profesionale. Jucători de tenis celebri, fotbaliști, baschetbaliști sunt implicați în publicitatea produselor Adidas. Celebrul David Beckham, Lionel Messi și Anna Kournikova poartă pantofii acestei companii. Este marca preferată a milioane de fani din întreaga planetă. Este ales pentru calitatea, comoditatea și stilul său excelent, care nu pot fi confundate sau chiar comparate.

  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics
  • очки Adidas Athletics

vezi mai mult