menu

Fisher-Price

Copiilor le plac aventurile! Când vor crește, aceștia doresc să devină cercetători, biologi maritimi sau ghid în savană.

Și pentru acest eveniment important, tinerii cercetători au nevoie de accesorii corecte. Ei nu vor uita la sigur ochelarii, care s-ar potrivi anume pentru acest caz: decorate cu peștișori, crabi, căluți de mare și alți prieteni ai lui Nemo. În călătoria spre fermă, aceștia vor lua cu ei ochelari decorați cu văcuțe și găinușe. La o plimbare extremală cu animale sălbatice, aceștia vor alege ochelari decorați cu zebre, lei sau papagali colorați.

Culorile ramelor corespund conceptului colecțiilor. Marea albastră, poiană verde, racul roșu, și încă portocaliu, galben, roz și maro. Colecția Fisher-Price de la Inottica este produsă pentru copii care adoră să petreacă timpul afară în căutarea aventurilor și descoperirilor, cu cei mai buni prieteni ai copiilor – animalele.

Ramele pentru ochelari Fisher-Price sunt foarte comozi și confortabili: limitele ramelor sunt construite conform tradițiilor luând în considerație particularitățile feței copilului. Materialul utilizat TPE sau Keyflex este un elastomer termoplastic, care dispune de duritate mecanică rigidă, elasticitate și rezistență la schimbările climatice și de temperatură. Nu trebuie să uităm că acest material nu este toxic, deci inofensiv pentru copii.

Ramele pentru copii Fisher Price – este o variantă optimă pentru copii de la 1 la 5 ani.

  • очки Fisher-Price
  • очки Fisher-Price
  • очки Fisher-Price
  • очки Fisher-Price
  • очки Fisher-Price
  • очки Fisher-Price

vezi mai mult