menu

Hackett

Istoria brandului Hackett a început, când fondatorii companiei, Jeremy Hackett și Ashley Lloyd Jennings, au făcut cunoștință la piața de anticariat Portbello Road din partea de vest a Londrei la mijlocul anilor 70.

Proiectul s-a dovedit a fi de succes, iar în anul 1983 Jeremy Hackett și Ashley Lloyd Jennings au deschis primul magazin sub numele de «Hackett» pe strada de prestigiu New Kings Road la Londra. Brandul «Hackett» foarte curând a obținut un statut de cult, ceea ce se datorează interesului din partea celor care au preferat mereu calitatea și tradiția britanică.

Populara la sfârșitul anilor 80 anglofilie cuprinde întreaga Europă, iar magazinele «Hackett» au apărut în Madrid și Paris. Astăzi lucrurile acestui brand sunt vândute în 77 de magazine din 16 țări ale lumii: magazine de firmă deschise în Hamburg, Tokio, Dubai, Hong Kong și în alte orașe. «Hackett» a lansat primii ochelari de producere proprie în primăvara anului 2005. În sortimentul brandului sunt prezentate două linii de rame pentru ochelari: colecția modernă «Hackett» și colecția clasică tradițională Hackett Bespoke.

Ramele de ochelari Hackett Bespoke sunt produse pentru oameni tineri, activi care adoră stilul. Designul acestei colecții este mai curând modern precum și formele, culorile ramelor. Liniile de ochelari sunt minimalizate, fără detalii în plus. Nuanțe bogate, dar destul de simple. Ochelarii Hackett Collection – sunt combinația curajului și eleganței clasice.

Bespoke în traducere din engleza ar însemna – făcut la comandă. Această colecție derame pentru ochelari reflectă valorile de bază ale companiei Hackett London: fidelitate tradițiilor. Liniile de rame ale colecțiilor Hackett Bespoke, ca regulă mari și voluminoase. Pe brațele modelelor Hackett Bespoke există o plastidă din argint de calitate înaltă cu proba 925, pe care poate fi gravat numele posesorului.

Indiferent de faptul că în modelele colecțiilor se observă cu ușurință influența epocii trecute, acestea nu pot fi numite demodate. Așa ochelari pot fi purtați numai de bărbați eleganți și siguri de sine. Moda exemplară britanică, care de mai mult de jumătate de secol nu-și pierde actualitatea, până în cele mai mici detalii este întruchipată în ramele pentru ochelari «Heckett». Simplitatea și calitatea, în combinație cu cele mai bune tradiții engleze fac ca ramele «Heckett» să fie cel mai bun accesoriu pentru bărbatul modern din lumea dinamică.

vezi mai mult