menu

Renato Balestra

Renato Balestra – designer italian, a fondat propria casă de modă. În prezent sub brandul Renato Balestra se lansează un sortiment destul de larg de produse pentru bărbați și femei.

Brandul a fost fondat în anul 1991. Fondator fiind Renato Balestra, care s-a născut la 3 mai 1924 în orășelul italian Triest. Fiind copil, își petrecea o mare parte din timp picturii și muzicii. Într-o zi, după sfatul prietenilor, el hotărăște să ia parte în designul modei. Spre mirarea multora, el a creat niște modele extraordinare, datorită cărora el a fost invitat la prezentarea de modă din Milano. După un timp oarecare el și-a deschis primul magazin la Roma.

Stilul ochelarilor, în care obișnuiește să creeze Renato Balestra este foarte elegant, original – mulți consideră că el este dotat cu frumusețe naturală. Designerul recurge la utilizarea culorilor aprinse.

Designerul a meritat a astfel de încredere prin faptul că, în celui mai simplu model el îi acordă o mare atenție, la cele mai mici detalii. De asemenea Renato include tehnologii noi în produsele sale, care permit lansarea celor mai calitative produse.

Toate modelele de ochelari, fără excepție sunt pătrunse de puterea designerului, pasiunea lui nelimitată pentru călătorii și aventuri, desigur pentru viață și dragoste. Produsele mărcii comerciale Renato Balestra sunt foarte populare. Printre admiratorii ei se numără personalități regale, actori și actrițe celebre, interprete și interpreți din cele mai diferite țări. Mulți dintre personalitățile celebre deja de câteva zeci de ani rămân loiali acestui brand.

Marca comercială Renato Balestra este considerată ca fiind una din cele mai importante reprezentante ale modei italiene.

vezi mai mult