menu

TITAN flex

TITANflex – este un brand renumit de cohelari și rame al companiei Eschenbach-Optik GmbH, Niurnberg, Germania. Brandul TITANflex a apărut pe piața internațională în anul 1988 când compania Eschenbach-Optik GmbH, pe baza materialului TITANflex patentat de aceasta, a creat și a propus cumpărătorilor o colecție de rame și ochelari de soare pentru bărbați.

TITANflex – este un produs de cercetări și inovații în domeniul tehnologiei cosmetice. Acest material este unic și de proveniență înaltă. Ceea ce face ca TITANflex să fie cu adevărat deosebit, este ceea ce numim «memoria formei». Asta înseamnă că, ramele își recapătă rapid forma originală chiar după o deformare extremă.

TITANflex - este un aliaj, care, după cum vedem din denumire, conține titan. Este extrem de durabil și în același timp foarte flexibil. TITANflex se utiliza anterior în domeniul instrumentelor medicinale în scopuri diagnostice și terapeutice, de asemenea în chirurgie. Problema e că, TITANflex este aproape de 10 ori mai flexibil, decât oțelul.

Această flexibilitate extraordinară este datorată efectului de «memorie a formei» care oferă ramelor o super flexibilitate. Chiar după ce a fost îndoit foarte tare, TITANflexse întoarce la forma incipientă. Mai mult ca atât, TITANflex este foarte ușor, ceea ce este una din cele mai importante motive ale ramelor confortabile TITANflex. TITANflex vă propune o combinație ideală: durabilitate, flexibilitate. Anume din acest motiv TITANflex a devenit materialul cel mai potrivit pentru producerea ramelor de cea mai înaltă calitate.

Design absolut. Confort absolut. Calitatea absolută.

vezi mai mult