menu

TITANFLEX

TITANFLEX este un brand de ochelari și rame de ochelari de renume mondial de la Eschenbach-Optik GmbH, Nürnberg, Germania.

În 1988, TITANFLEX a revoluționat piața de ochelari. Rama și ochelarii de soare sunt printre cele mai bune de pe piață astăzi. Combinația lor inovatoare de materiale este mult mai flexibilă decât oțelul cu arc convențional și o a treia brichetă. Ochelarii de soare TITANFLEX impresionează prin nivelul lor de confort, iar designul lor prezintă ușurință subestimată.

Nivel ridicat de confort, stil modern atemporal. Combinația inteligentă de materiale din cadrele TITANFLEX face posibil un design atractiv.

TITANFLEX este un aliaj metalic care, după cum sugerează și numele, conține titan. Este incredibil de durabil și foarte flexibil în același timp. TITANFLEX a fost utilizat inițial în domeniul instrumentelor medicale în scopuri diagnostice și terapeutice, precum și în chirurgie. Acest lucru se datorează faptului că TITANFLEX este de aproximativ 10 ori mai flexibil decât oțelul convențional. Această flexibilitate incredibilă se datorează efectului „memorie de formă” care face cadrele foarte flexibile. Chiar și după ce a fost supus unei îndoiri extreme, TITANFLEX revine la forma inițială. În plus, TITANFLEX este ultra-ușor, care este unul dintre motivele pentru confortul ridicat al cadrelor TITANFLEX.

TITANFLEX, oferă combinația perfectă: durabilitate, ușurință și flexibilitate. De aceea TITANFLEX a devenit cel mai potrivit material pentru realizarea de cadre de cea mai înaltă calitate.

Design perfect. Confort perfect. Calitate perfecta.

vezi mai mult