menu

Tod's

Istoria mărcii Tod´s începe în anii 1920, când cizmarul italian modest Filippo Della Valle, care locuia în Casette-d´Ete, a decis să deschidă propria întreprindere. Posedarea dibace a meseriei, ia permis acestuia să pună întreprinderea pe propriile picioare, ca ulterior, deja în anii 1940, să o transmită fiului său Dorino - împreună cu dragostea pentru calitate excelentă și lucrul manual. Acum colecția Tod´s este ocazională pentru oamenii activi din întreaga lume, care sunt permanent în pas cu stilul elegant, unic și modern. Strategia Tod´s este bazată pe calificare, calitate și funcționalitate. În comparație cu mulți alți creatori italieni din domeniul modei, Diego Della Valle a renunțat la ideea de a numi brandul cu ajutorul propriului nume. Se spune cu numele viitorului «copil» el l-a găsit în cartea de telefoane în Boston. La început brandul se numea J.P. Tod´s, ulterior primele litere au fost eliminate din numele brandului, lăsând numai partea cea mai răsunătoare și memorabilă: Tod´s. Luând în 2008 hotărârea despre începutul producerii de rame și ochelari de soare sub marca Tod´s, posibilul licențiat Diego Della Valle, a nominalizat de asemenea și alte companii italiene. Aleasă a fost compania Marcolin – compania care este una din figurile principale pe piața mondială de optică.

Colecția de rame pentru ochelari Tod´s reprezintă rame prelucrate manual, cu utilizarea materialelor scumpe. Ochelarii sunt efectuați din oțel și decorați cu piele de vițel, ceea ce este simbolul brandului. Colecția dispune de modele pentru bărbați și femei. Ramele pentru ochelari pentru femei - sunt ramele moderne «ochi de pisică», iar cele bărbătești variază de la modele clasice până la formele moderne rotunde.

Ochelarii de soare Tod´s sunt un accesoriu necesar, care se deosebește prin originalitate și funcționalitate și în același timp cu un design modest. Combinația reușită de culori și calitatea excelentă de produce face ca modelele să fie elegante și grațioase. Fiecare produs a fost marcat cu un desen Cavallino Rampante (cal alergând).

Admiratorii brandului Tod´s în diferite perioade erau Diane Kruger, Jennifer Garner, Jessica alba, Prințesa Diana, Juan Carlos, Augrey Hepburn, Demi Moore și alții.

În prezent toți discută despre faptul că Della Valle a nimerit cu exactitate. Iată cum apreciază el colecția actuală Tod´s: «Colecția de optică Tod´s nu numai reflectă înaltele standarde ale calității italiene a produselor de clasa Premium, corespondența cu care trebuie să fie obligatorie pentru noi, precum și atenția pentru fiecare detaliu, dar și combină în sine tradiții și contemporanitate corespunzătoare mărcii Tod´s». Colecția include cele mai diferite modele, începând de la rame de forma «aviator» și până la «vayfarery».

vezi mai mult