menu

Avizor International

Compania spaniolă Avizor International este producătorul soluțiilor pentru îngrijirea lentilelor de contact: soluții multe-funcționale, comprimate cu enzime și soluții de umezire.

All Clean Soft – soluție universală cu curățire de proteină a tuturor lentilelor de contact delicate, curăță, dezinfectează, clătește și păstrează lentilele de contact foarte fine. Cu toate acestea All Clean Soft elimină proteinele și lipidele nu numai de pe suprafața lentilei, dar și efectuează o curățire adâncă a acesteia. Nu necesită curățire mecanică a lentilelor de contact fine, ceea ce este demonstrat prin înscrierea pe ambalaj «No Rub». În componența soluției intră doare cele mai necesare elemente pentru soluția universală cu concentrația minimală ale acestora: în componența All Clean Soft nu există componente în plus, care ar putea duce la alergie sau disconfortul pacientului care o utilizează. Timpul minimal de dezinfectare este de 4 ore.

Avizor Moisture Drops – picături hidratante și unguente, care elimină simptomele de iritație, uscăciune și oboseală a ochilor. În componența picăturilor intră hialuronat de sodiu, ingredient natural, care se întâlnește în corpul vitros al ochiului, formând astfel o peliculă protectoare, având proprietatea de legare a unei cantități mari de apă, precum și împiedicarea deshidratării. Sunt destinate în special pentru utilizatorii lentilelor de contact pentru eliminarea uscăciunii și iritației ochiului, care apar datorită factorilor de mediu.

Comprimate enzimatice Avizor conțin Subtilisin A – una din cele mai avansate enzime microbiologice foarte active. Curățarea acestor lentile cu ajutorul Enzyme trebuie efectuată o dată pe săptămână – ceea ce stă la baza îngrijirii tuturor lentilelor care pot fi purtate mai mult de 3 luni. Acest produs este lansat în formă comodă a unor comprimate solubile, care se dizolvă în soluția multe-funcțională, soluția universală, precum și în alte soluții de acest gen pentru lentile de contact. Pentru comoditate, o cutie conține 10 comprimate.

Aloe Vera – o plantă ierboasă, cunoscută de mai mult de 5000 de ani, ca având proprietăți folositoare. Din anul 2009 compania AVIZOR INTERNATIONAL organiza cercetări, îndreptate spre cercetarea Aloe Vera la celulele epiteliului corneei. În rezultat s-a depistat capacitatea Aloe Vera, protecția țesuturilor oculare contra infecțiilor bacteriologice și influenței dăunătoare a razelor UV. Aloe Vera creează o peliculă pe epiteliu, care protejează ochii. Datorită informației obținute, a fost creată o nouă soluție multe-funcțională pentru îngrijirea lentilelor din silicon-hidrogel – ALVERA. De ce anume pentru lentilele din silicon – hidrogel? S-a dovedit că Aloe Vera previne formarea depunerilor de lipide pe lentilele de contact. Testele au fost efectuate pe lentilele de contact AcuvueOasys.ALVERA au demonstrat că această micșorează capacitatea lipidelor de a se lipi de suprafața lentilei de contact și sporește senzația de confort în timpul folosirii lentilelor de contact din silicon – hidrogel. Mai mult ca atât Aloe Vera, care este parte componentă a soluției ALVERA, nu are efect citotoxic la țesuturile ochiului.