menu

Lentile de contact Carl Zeiss

Carl Zeiss – marca, cunoscută datorită calității excelente germane.

Acum, Carl Zeiss mai prezintă și lentile de contact,și soluții pentru îngrijirea acestora. Lentilele de contact de schimb zilnic de la Zeiss – de fiecare dată când acestea deranjează. Zeiss One Day Eazy Wear asigură exactitatea vederii de 100%, de asemenea protejează ochii de razele UV. Una din prioritățile lentilelor de o zi este faptul că Nu necesită procurarea soluției!

Însă este necesar să aveți cu Dvs. mereu picăturile pentru umezirea ochilor. Acestea vă vor fi de ajutor în diferite situații – aer condiționat, fum de țigară, obosirea și uscarea ochilor în rezultatul lucrului cu computerul. Sunt foarte potrivite pentru amatorii sportului, călătoriilor și a modului de viață activ. Într-o cutiuță sunt 5 perechi de lentile.

Lentilele de contact Contact Day 30 spheric este cea mai bună alegere pentru cei ce au grijă de sănătatea lor și aleg corectarea sigură a vederii. Lentilele de contact hidrogel de schimbare lunară, și utilizare diurnă se deosebesc prin nivel ridicat de permeabilitate pentru oxigen și conținut de umiditate. Aceste proprietăți permit ochiului să nu simtă lipsa de schimb lacrimal. Lentilele sunt produse din materialul numit Ocufilcon F, care asigură o balanță optimă a conținutului de umiditate și permeabilitate pentru oxigen a lentilei.

Designul lentilei reprezintă aplatizare cu curbare sferică dublă cu aplatizare asferică periferică. Profilul periferic al lentilei dispune de geometrie îmbunătățită, care contribuie la alimentarea normală a ochilor, schimbare lacrimală optimală, precum și excluderea apariției marginilor conjunctivei. Numărul de lentile în cutie – 6 lentile. Perioada de schimb – 30 zile.

 

O culoare a ochilor uluitoare + calitate germană a lentilelor – lentile de contact colorate și nuanțate Carl Zeiss Contact Day 30 Colours.

În colecția de lentile de contact colorate și nuanțate Carl Zeiss, sunt 3 variante de nuanță pentru ochi deschiși la culoare: Royal Blue (albastru-albastru marin), Jade Green (verde), Aqua Green (turcoaz); și mai mult de 5 culori cu nuanțe bogate pentru schimbarea cardinală a culorii atât a ochilor de culoare deschisă cât a celor de culoare închisă: Blue (albastru), Green (verde), Grey (gri), Hazel (culoare nuc) și Violet (viola și ametist). Tehnologiile unice de producere ale acestor lentile, exactitatea germană și acuratețea în toate - este garanția sănătății ochilor Dvs. în timp ce purtați aceste lentile. Numărul de lentile în cutie – 2 lentile. Perioada de schimb – 30 de zile.


ZEISS Contact Day 30 compatic:
prezintă o toleranță pe termen lung mai bună și un confort susținut la purtare - recomandate și pentru încăperi cu aer condiționat sau dacă suferiți de sindrom de ochi uscat.


ZEISS Contact Day 30 air:
cu un conținut de apă peste medie și proprietăți foarte bune de umezire. Materialul din care sunt realizate aceste lentile - silicon-hidrogel - permite o oxigenare îmbunătățită a ochiului, ceea ce le face în mod special potrivite pentru activități sportive sau pentru purtarea prelungită.


ZEISS Contact Day 30 toric:
lentile de contact torice pentru corectarea astigmatismului.