menu

Spray și șervețele Continental Style pentru îngrijirea lentilelor

Câte probleme ne creează lentilele ochelarilor noștri, fie aceștia obișnuiți sau de soare. Stray-ul Superottik pentru lentile va deveni pentru Dvs. o baghetă fermecată. Superottik curăță excelent suprafața lentilelor, și cu toate acestea lentilele nu sunt supune nici influenței mecanice nici altei acțiuni dăunătoare. Superottik de asemenea ajută la rezolvarea problemei, cu care se întâlnește fiecare posesor de ochelari – sunt lentilele transpirate.

În timp ce aplicați spray-ul Superottik pe suprafața lentilelor Dvs. se formează o peliculă protectoare care și de fapt previne crearea petelor de grăsime, sau a altor tipuri de murdărie și transpirația lentilelor. În componența acestui spray intră polimeri speciali și tenside. Însă componentul de bază al acestui spray este apa demineralizată. De asemenea un mare plus pentru utilizatori al acestui spray este faptul că acesta este foarte econom în utilizare.

În salonul nostru de optică în sortimentul de soluții pentru îngrijirea ochelarilor întră șervețele din micro fibră pentru ștergerea lentilelor pentru ochelari, care sunt recomandate de către consultanții de optică, pentru îngrijirea lentilelor de calitate, în special cu strat de iluminare șu alte straturi multe-funcționale. Anume șervețelele din micro fibră permit curățirea rapidă și calitativă a suprafețelor optice a ochelarilor Dvs. fără a apela la careva soluții de curățare.

Ce este totuși micro fibra?

Pentru prima dată, micro fibra a fost produsă în Japonia. Însăși denumirea de «micro fibră» vine de la tehnologia de producere fibrelor ultra subțiri, diametrul cărora ajunge până la 0,06 mm. Aceste fibre sunt de zece ori mai subțiri decât fibrele din mătase naturală, de 30 de ori mai subțiri decât cele de bumbac, de 40 de ori mai subțiri decât cele de lână și de 100 de ori mai subțiri decât firul de păr omenesc.

Aceste fibre absorb, în sensul propriu al cuvântului, praful și alte murdării în interiorul structurii sale și le reține în interior. șervețelul din micro fibră poate absoarbe o cantitate de murdărire și umezeală, de șapte ori mai mare decât propria ei greutate. Pe suprafețe netede, așa ca suprafața lentilelor pentru ochelari, grăsimea, urme de cosmetică și alte pete rezistente pot fi ușor eliminate fără a apela la soluții lichide de curățare.