menu

 DIVEL ITALIA

Fondată la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Divel Italial Spa și-a început afacerea cu lentile de sticlă.

La mijlocul anilor șaptezeci, a devenit una dintre primele companii europene de lentile. În anii optzeci, după o restructurare majoră, compania a fost împărțită în trei secțiuni: una producând lentile din sticlă, a doua producând lentile organice și a treia secțiune dedicată vânzării și comercializării produsului. Divel Italia Spa operează și oferă două linii de produse pe piața internațională: lentile solare și lentile optice.

DIVEL ITALIA este cel mai mare producător de lentile de protecție solară și de ochelari corectori din Italia. De la data înființării sale în 1948 și până în prezent, DIVEL ITALIA a fost purtătorul tradiției italiene de inovație și creativitate, contribuind la imaginea și fenomenul „MADE IN ITALY”. Căutarea constantă a metodelor și tehnologiilor care îmbunătățesc performanța și ergonomia lentilelor de ochelari, investițiile în dezvoltarea de noi produse și aplicarea unor standarde internaționale de calitate ridicate au făcut din DIVEL ITALIA un lider în rândul producătorilor europeni.

Lentilele fabricate de DIVEL ITALIA pentru clienții săi sunt utilizate în producția de ochelari de mărci renumite: ARMANI, CARTIER, CAVALLI, EXTE, FERRE, FURLA, GUCCI, LACOSTE, LOTTO, MIKU, MISSONI, MONTBLANC, RASO RABANNE, POLICE, RICHMOND, STING, TRUSSARDI, VERSACE, VOGUE.

Calitatea înaltă și corecția eficientă a vederii sunt proprietățile distinctive ale lentilelor de ochelari corectori DIVEL ITALIA.