menu

Huse pentru ochelari Giorgio Fedon

Giorgio Fedon – este un brand, care produce accesorii italiene de elită. Acesta a fost fondat într-un orășel mic, italian Velleselle în anul 1919, data fondării brandului a fost pusă la baza numelui brandului.

De la bun început, domeniul de bază de activitate Giorgio Fedon era producerea huselor pentru ochelari. Ulterior, fabrica a început să producă colecții de accesorii de lux, lucru manual, de calitatea înaltă.

Particularitatea de bază a huselor pentru ochelari Giorgio Fedon – simplitate și strictețe a liniilor. Toate articolele dispun de un design minimal, iar tehnologiile lor corespund ultimelor tendințe ale modei.

Paleta de culori a companiei, care unește întreaga producție a companiei se limitează la culorile negru și portocaliu. Sloganul companiei Giorgio Fedon, cu care aceasta obține succese de mulți ani este: «proiectare avangardistă și măiestrie clasică».

Giorgio Fedon 1919, afară de designul unic, acordă o atenție deosebită detaliilor importante, printre care sunt și uzura minimă,simplitate și calitatea mecanismelor de închidere.

Firma Giorgio Fedon nu a uitat și de femei, aceasta a lansat o linie de huse de lux din materiale naturale, efectuate în culori moderne aprinse.

Prioritățile de bază a TM «Giorgio Fedon 1919» sunt: funcționalitate și soluții originale, gratitudine, stil.

 

 

 

 

GIORGIO FEDON ФУТЛЯР ANTHEO-CAL-TEYUS 

 

GIORGIO FEDON ФУТЛЯР K513-ZEBRA 

 

GIORGIO FEDON ФУТЛЯР EURO-CAL-ABRIL 

 

GIORGIO FEDON LECTOR-ELBA

 

GIORGIO FEDON GHEDAS-RONDINE

 

GIORGIO FEDON GHEDAS-PITON 12

 

GIORGIO FEDON ANTHEO-CAL-COCCO