menu

LENTILE OPTICE PENTAX

Pentru prima dată în lume în producerea lentilelor oftalmologice compania a utilizat iluminarea cu multe nivele. Acest lucru a permis ca calitatea să fie sporită datorită scăderii reflectării.

Utilizarea tehnologiilor moderne a permis producerea unor lentile foarte subțiri și foarte ușoare cu un coeficient ridicat de refracție și lentilele asferice în care fenomenul de distorsiune este minim. Compania propune o alegere largă pentru ochelari – de cel mai modern design și cele mai diferite stiluri.

Pentax Ultra 1.5 UC

Lentile standarde din plastic pentru ochelari, fără strat de protecție.

Pentax UltraClear 1.5 HMC

Lentile standarde din plastic cu protecție multiplă în multiple nivele pe ambele părți.

16 nivele de protecție multiplă include în sine:

Pentax 1.5 Photo HMC

Lentile foto cromice pentru ochelari, cu un index standard de refracție (grosime) cu protecție multiplă pe ambele părți. Generația nouă a peliculei foto cromice pentru întunecarea și iluminarea rapidă a ochelarilor. Întunecarea maximă depinde de temperatura mediului înconjurător.

Pentax 1.6 HMC

Lentile sferice din plastic, cu protecție multiplă în multe straturi (16 straturi). Coeficientul de refracție este de 1.6. Materialul «Super Luscious» este optică organică transparentă, lider industrial printre materialele pentru lentile cu indexul de 1.60. Acest monomer unic este mult mai rezistent, mai ușor și asigură o optică multa mai bună decât ar face-o materialele obișnuite 1.60. «Super Luscious» nu este atât de sensibil la schimbările temperaturii datorită structurii sale moleculare unice.

Pentax 1.6 AS HMC

Lentile plastice asferice, cu protecție multiplă în multe straturi (16 straturi). Coeficientul de refracție este de 1.6.

Pentax 1.67 AS HMC

Lentile sferice polimerice pentru ochelari, subțiri și ușoare, cu coeficient de refracție de 1.67. Cu strat protector, un strat antireflex protejează ochelarii de murdărie și umezeală (16 straturi).

Pentax 1.74 AS HMC

Lentile plastice pentru ochelari , produse din material cu un indice de refracție ridicat – 1.74. Cea mai dreaptă lentilă asferică, datorită acestui fapt marginile lentilei sunt drepte. Împreună cu stratul protector, este aplicat și unul contra murdăriei și umidității. Cu 50% mai subțiri decât lentilele obișnuite din plastic. Reflecțiile nu sunt prezente pe lentilă.