menu

LENTILELE OPTICE SEIKO

SEIKO- istoria companiei:

1881: fondarea K. Hattori & Co., Ltd. (Kintari Hattori)

1921: fondarea primei filiale de optică, în Japonia (1924 SEIKO ca o marcă comercială)

1964: primul laborator optic în Japonia

1975: primele lentile organice, produse în Japonia

1980: primele lentile progresive, produse în Japonia

1990: prima lansare de lentilă organică (n=1.60)

1993: prima lansare de lentilă organică (n=1.67)

1997: prima producere din lume a lentilelor progresive cu progresie interioară P-1GR 1.67. Licență pentru lentile interioare în Japonia și SUA

1998: inventarea și producerea primei lentile cu asfericitate dublă din lume SSV AZ 1.67.

2000: producerea primelor lentile foto cromice din lume TRANSACTIONS GREY 1.67

2001: lansarea celui mai înalt index ULTRA-HIGH (n=1.74) SPG 1.74 AS

2002: lansarea lentilei asferice total cu progresie interioară P-1SY 1.74. Medalie «Good Design Award 2002-2003» pe JIDPO (Japan Industria Design Promotion Organization)

2003: producerea primelor lentile –cele mai subțiri lentile din lume SPG AZ 1.74.

2005: culorile gri și maro, monofocale și progresive.SSP-1 1.74 (1.67).

2006: Lentile individuale progresive cu progresie interioară SSP-1 1.74 (1.67). Generația nouă de lentile individuale care a fost premiată cu aur Medalie «Good Design Award 2003-2004» pe JIDPO (Japan Industria Design Promotion Organization)

2007: SEIKO OrgaTech material organic și protecție. SSP-1 NEO design îmbunătățit al lentilelor individuale progresive

2008: lentile cu baza de curbare schimbată (6 / 8) SEIKO Sportstech 1.67.

2009: primele lentile foto cromice monofocale pentru ochelari cu indexul de 1.74 cu tehnologia Transactions VI SEIKO SPG 1.74. La momentul de față cele mai ușoare și subțiri lentile foto cromice din lume.

Seiko lentile de clasa Premium SPG 1.74 AZ

Unici în lume, lentile organice pentru ochelari cu un index extrem de mare 1.74 și cu centrul sferic, cu nivel de protecție asferic patentat (bi-asferica). Cu încă 10 % mai subțire și mai ușoară decât cele mai și mai ușoare lentile cu indexul de 1.74. Aceste lentile pentru ochelari dispun de un strat de substanță protectoare. 100 % protecție contra razelor UV. Cea mai înaltă transmisie a luminii de 99%. Protecție excelentă – curățire rapidă și ușoară, antistatice și impermeabile. Se potrivesc pentru toate tipurile de rame.

Datorită utilizării bi-asfericii, în cazul refracțiilor mari, scade foarte bine efectul de mărire individuală a lentilei (efectul de mărire sau micșorare a mărimii naturale a ochiului), ceea ce face ca lentilele mult mai estetice, să fie produse pe baza designului AZ.

Încă o posibilitate adițională pentru clienții cu dioptrii mari a devenit lansarea celor mai subțiri lentile din lume, lentile din plastic, foto cromice cu un index de refracție, ultra subțire de n=1.74 produs de compania SEIKO. La momentul de față, aceste lentile foto cromice SPG Transitions 1.74 conferă un nou standard de estetică și finețe. Acestea se potrivesc pentru producerea ochelarilor moderni conform prescripțiilor medicului.

Trebuie de menționat că, la momentul de față, în întreaga lume, numai SEIKO dispune de lentile foto cromice cu indexul de 1.74.

SPG Transitions 1.74

Lentila foto cromică organică pentru ochelari, aceasta este cea mai subțire, ușoară, și cea mai rapidă din lume. Toate lentilele cu strat de întărire: strat anti reflex, și strat rezistent la apă și murdărie. Întunecarea lentilelor de 68% are loc în timp de 30 de secunde. Se luminează de trei ori mai repede, decât alte lentile. Lentilele se potrivesc pentru conducerea automobilului în timp de noapte. Straturi multiple, compuse din 16 nivele.. protecție contra razelor UV de 100%. Aproape transparente în încăpere. Mai subțiri cu 40% decât lentilele obișnuite din plastic pentru ochelari.

Lentilele polimerice, foto cromice, de index înalt, reprezintă o protecție optimală contra luminii excesive și sunt destinate pentru utilizate zilnică.

În lumea contemporană, mulți dintre noi conduc automobilul. Pentru conducerea confortabilă și sigură în condiții meteorologice diferite nu se potrivește nici un tip de lentile din cele menționate. Avem nevoie de tehnologiile noi care ar permite producerea lentilelor universale pentru conducerea confortabilă a automobilului. și acest gen de lentile a și apărut deja. Sunt lentilele DriveWear.

Universalitatea lentilelor DriveWear reprezintă reacția la intensitatea luminii, atât în aer liber cât și în interiorul automobilului. Anterior, alte lentile foto cromice nu dispuneau de așa caracteristici și ca consecință nu se întunecau pe timp însorit în automobil. Din contra, lentilele pentru ochelari cu protecție DriveWear funcționează în salonul automobilului – asigurând astfel confortul vederii și pe timp înnourat, și pe timp frumos, însorit.

O altă prioritate a acestui tip de lentile este capacitatea de polarizare. Acestea protejează vederea de razele orbitoare ale soarelui, asigurând astfel conducerea sigură a automobilului. Iar stratul foto cromic reacționează nu numai la razele UV, dar și la lumina vizibilă – micșorând fluxul de lumină orbitoare.

Combinarea acestor două tehnologii reprezintă noul tip de lentile pentru ochelari – Drivewear.

Alegerea fără compromisuri: lentilele progresive SEIKO Synergy propun calitatea vederii de clasa Premium, și sunt destinate pentru purtătorii de ochelari cu vârsta «după 40». Acest design al lentilelor se bazează pe tehnologiei moderne «FreeForm», prelucrată pentru satisfacerea tuturor necesităților unui om modern.

SEIKO SYNERGY 1.67

Datorită utilizării designului progresiv pe partea interioară, specialiștii Seiko, au reușit să lărgească cu 30% zona de vedere exactă, până la întreaga suprafață, fără denaturări, iar în zona pentru apropriere cu 35%. Acum citind literatură, nu va trebui să faceți mișcări cu capul, este suficient să mișcați doar ochii. Utilizarea coeficientului înalt de refracție permit producerea ochelarilor subțiri și estetici cu putere optică înaltă.

Aceste lentile sunt produse din material rezistent MR – 10, inventat special pentru construcția ramelor fără margini. Seiko MR – 10 este un material organic de refracție înaltă (indicele de refracție n=1.67) cu caracteristici îmbunătățite, prelucrat în special pentru producerea lentilelor cu construcție marginilor rotunjite, precum și pentru cazurile când sunt necesare lentile rezistente. În prezent, Seiko 1,67 materialul MR – 10, este cel mai potrivit pentru ramele fără margini. Rezultatele cercetărilor independente, la limita de rezistență la tracțiune, indicat la ruperea detaliilor din construcția fără margini a lentilelor, indică:

Ochelarii frumoși și calitatea înaltă: savurați din buna dispoziție cu lentilele nuanțate pentru ochelari SEIKO.

Lentilele nuanțate pentru ochelari fac ca viața noastră și împrejurimea noastră să fie mai romantică și mai senzuale. Iar culorile mai închise, vă vor asigura protecția contra razelor solare orbitoare anume din acest motiv acestea se pot potrivi ca lentile pentru ochelari de soare. Puteți alege din paleta de culori SEIKO mai mult de 240 de diferite nuanțe. O alegere atât de vastă de soluții pentru crearea ochelarilor individuali, nu veți găsi nici la un alt producător.

SEIKO vă propune lentile nuanțate după rețetă (RX) cu toate tipurile de index de refracție: 1.50, 1.56, 1.60, 1.67 și 1.74. Pot fi nuanțate atât lentilele mono focale cât și cele progresive, de oficiu sau pentru lucru la computator. Adâncimea și intensitatea nuanțării poate ajunge până la 85% de absorbție a fluxului de lumină. Unele lentile pentru ochelari SEIKO pot fi comandate cu culori și filtre speciale: blue blocker, polarizați, DriveWear, Foto cromici, RBG (RayBan Green) și altele. Toate lentilele sunt nuanțate individual la fabricile SEIKO Optical în Japonia/Germania. Termenul de îndeplinire a comenzii este de 30-40 de zile.