menu

Este timpul să aruncați o privire realistă asupra lucrurilor și să vă acordați atenție. Când spunem „fii atent la tine”, ne referim la ochii tăi, imaginea și viziunea ta.

Cadrele și lentilele Seiko se completează perfect, îmbunătățind nu numai vederea și aspectul, ci și o combinație impecabilă de corecție vizuală ideală și estetică.

 

OCHII TĂI SUNT CEL MAI IMPORTANT
Nu vă neglijați vederea. Ochii tăi, ca orice alt organ din corpul tău, necesită acțiuni specifice pentru a asigura funcționarea optimă a sistemului vizual. Indiferent dacă vederea dvs. a fost deja afectată sau sunteți interesat doar de măsuri preventive, totul începe cu perechea potrivită de lentile. Vizitele regulate la un oftalmolog vă vor ajuta să vă păstrați vederea la un nivel bun sau acceptabil.

 

 SEIKO Brilliance

Fiecare purtător de lentile progresive este familiarizat cu nevoia de adaptare la lentile noi. Când treceți la lentile multifocale, amețeala, disconfortul sau stabilitatea vederii scăzută la mișcare nu sunt mai puțin frecvente. Cu o combinație unică de tehnologii inovatoare, SEIKO Brilliance duce lentilele progresive la nivelul următor. Vedeți cât personalizarea precisă și estetica ridicată vă pot îmbunătăți viața de zi cu zi.

 

Optimizat pentru toate stilurile de viață în combinație cu dispozitivele digitale
Compatibilitate maximă și adaptare instantanee
Estetică îmbunătățită cu lentile ultra subțiri
Schimbare ușoară a focalizării
Film stabil


DISTANȚĂ MAI MARE
Precizie maximă la focalizarea pe ecrane digitale și alte obiecte din apropiere.

DISTANȚĂ MEDIE
Viziune extrem de naturală pentru subiecții cu rază medie de acțiune.

DISTANȚĂ MAI LUNGĂ
Claritate maximă și confort atunci când priviți obiecte îndepărtate.

 

 

SEIKO PRIME


Lentilele progresive standard sunt potrivite pentru cei cu rețete similare pentru ambii ochi. Obiectivele SEIKO PRIME au fost proiectate cu cea mai mare precizie, în special pentru persoanele cu setări non-standard ale cadrelor și cerințe ridicate de estetică și confort.

 

SINCRONIZARE OPTIMIZATĂ

SEIKO PRIME asigură sincronizarea perfectă a câmpurilor vizuale ale ambilor ochi, luând în considerare cele mai mici diferențe: de exemplu, +/- 0,5 sferă și / sau cilindru chiar la periferia obiectivului.

 

LENTILE IDEALE PENTRU ASTIGMATISM


Rezolvarea problemei astigmatismului nu este ușoară, mai ales când vine vorba de lentile progresive. Seiko rezolvă această problemă cu un design asferic progresiv care elimină distorsiunea obiectivului și limitează zona de citire. Acest lucru vă garantează o viziune clară la toate distanțele și vă permite să uitați că purtați ochelari.

SEIKO A-ZONE

Seiko A-ZONE este combinația perfectă a tehnologiei Seiko Zone Design (zone de confort și zone de stil) cu lentile duble asferice, atât pentru performanțe cosmetice, cât și optice. Zona de confort oferă o viziune confortabilă, cu accent pe astigmatism și corectarea erorilor de putere, deoarece dimensiunea și forma acestei zone pot fi ajustate individual pentru a oferi un câmp vizual clar și clar. Zona Style oferă mai mult stil lentilelor subțiri și ușoare, cu distorsiuni reduse în jurul marginilor obiectivului și a liniilor faciale.

 

 

 

 

 

 

SEIKO AZ

Obiectivul dublu asferic SEIKO AZ realizat cu tehnologia Seiko Digital Surfacing are aberații sferice și astigmatice minime chiar și la margini. Acest lucru ajută la eliminarea distorsiunii și la optimizarea grosimii obiectivului, oferind în același timp o viziune relaxată, naturală oriunde pe obiectiv, ușurință în adaptare și o estetică subtilă și plăcută. O viziune mai clară și mai clară chiar și la marginile obiectivului SEIKO AZ oferă o calitate superioară a vederii oriunde te-ai afla

 

 

 

 

 

 

 

SEIKO EV

Concepute special pentru stilurile de viață actuale, care pot duce la sindromul vederii pe computer și la oboseala ochilor datorită utilizării zilnice extinse a mai multor dispozitive digitale, obiectivele Seiko EV oferă o soluție de neegalat pentru întinerirea ochilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEIKO SMARTZOOM

 

În lumea de astăzi, aproape fiecare adult petrece mai mult de două ore pe zi lucrând cu dispozitive digitale. O astfel de muncă poate provoca oboseală, ale cărei simptome pot include dureri de cap, oboseală oculară, dureri de gât și oboseală oculară.

Obiectivele SEIKO SmartZoom sunt concepute pentru a vă ajuta ochii cu dispozitive digitale, oferind o viziune excepțională și reducând oboseala. Ochelarii cu lentile SEIKO SmartZoom garantează o viziune relaxată atunci când priviți atent ecranul și tranziții fluide între distanțele focale.

SEIKO SmartZoom este destinat exclusiv persoanelor care petrec mai mult de două ore pe zi lucrând cu dispozitive digitale.

SEIKO SmartZoom luminează viața purtătorilor de ochelari și îi scufundă în lumea digitală, asigurând adaptarea optimă la mediul digital pe baza parametrilor standardizați. Obiectivele sunt fabricate cu precizie ridicată, oferind o viziune perfect relaxată și o comutare lină între distanțele focale pentru vizualizarea prelungită a dispozitivelor digitale.

Un grad ridicat de personalizare și un design special îți fac ochelarii perfecti. Modă care se potrivește stilului tău de viață, individualizării maxime și preferințelor tale. SEIKO SmartZoom Xceed oferă cea mai bună comutare posibilă între distanțele focale pentru utilizarea extinsă a dispozitivelor digitale. Aceste lentile exclusive sunt concepute pentru a îmbunătăți dramatic calitatea vieții purtătorilor de ochelari.

 

SEIKO I XCEED

Dacă sunteți obișnuiți să respectați standardele înalte și credeți că obiectivele ar trebui să reflecte stilul dvs. sofisticat individual, atunci SEIKO I Xceed este exact ceea ce aveți nevoie.

Aceste lentile premium monoviziune sunt personalizate pentru a se potrivi specificațiilor și stilului dvs. de viață.

Acestea sunt singurele lentile de viziune unice Seiko care iau în considerare distanțele de lucru preferate și oferă o claritate maximă în toate domeniile, indiferent de cerințele dvs. - pentru distanțe lungi, medii sau scurte. Experimentați performanțe vizuale fără compromisuri combinate cu cel mai înalt stil. La urma urmei, haute couture începe cu precizie.

Lentilele care se potrivesc stilului tău de viață vor reduce drastic timpul în care ochii tăi se obișnuiesc cu ochelarii noi. Proiectarea lentilelor pentru a vă satisface nevoile zilnice va oferi un confort vizual excepțional.

Stilul de viață accentuează personalitatea ta și SEIKO I Xceed se va potrivi întotdeauna cu ea.

Combinația de materiale, finisaje și nuanțe definește stilul personal al purtătorului. Pentru a obține cel mai bun rezultat, este important să selectați componentele optime.

Seiko oferă o gamă largă de opțiuni de înaltă calitate, dintre care trei completează deosebit de bine designul SEIKO I Xceed.

MATERIAL: SLIM ȘI ELEGANT
Lentilele Seiko cu un indice de 1,74 sunt cea mai subțire și cea mai elegantă soluție. Acestea oferă un confort maxim prin reducerea semnificativă a distorsiunilor vizuale și oferirea unui aspect elegant. Cea mai bună alegere pentru cei care caută performanțe fără compromisuri și estetică de neegalat.

 

SEIKO SENSITY

Imaginați-vă lentile care se adaptează rapid și eficient la lumina ambientală. Vă vor proteja ochii de expunerea la lumină în aer liber și în interior. Combinând tehnologia fotocromatică de nouă generație și designul perfect, obiectivele SEIKO SENSITY vă oferă o viziune confortabilă chiar și în zori.

 

REACȚIE INSTANTANĂ LA LUMINĂ

Lentilele SEIKO SENSITY nu vă vor lăsa niciodată mult timp în întuneric. Se întunecă în 30 de secunde pentru a crea o culoare uimitoare a ochelarilor de soare. Și în 60 de secunde, nivelul de diminuare scade și vă întoarceți cu lentile incolore.

 

TREI CULORI STIL


Alegeți o culoare care să se potrivească stilului și nevoilor dvs.: gri clasic, maro cald sau verde atrăgător. Toate cele trei opțiuni sunt la fel de eficiente în eliminarea orbirii, îmbunătățind contrastul și percepția culorilor. În plus, oferă protecție împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

SEIKO INDOOR

Lentilele SEIKO INDOOR sunt soluția ideală pentru situațiile în care adesea trebuie să vă schimbați privirea într-un câmp vizual specific. Alegeți lentilele care se potrivesc nevoilor dvs. - SEIKO INDOOR PC, SEIKO INDOOR 100 sau SEIKO INDOOR 200.

 

SEIKO INDOOR PC


Designul special al computerului SEIKO INDOOR garantează cel mai larg câmp vizual pentru viziunea la distanță aproape și medie, oferind o privire confortabilă între monitorul computerului, tastatura și alte articole de pe birou. Cele mai bune lentile pentru lucrul de la 50cm la 1m.

 

SEIKO INDOOR 100

Obiectivele SEIKO INDOOR 100 oferă cel mai înalt confort atunci când lucrați la distanțe de până la 1 m. Aceste obiective sunt ideale pentru cei care comunică cu clienții la distanță mică.

 

SEIKO INDOOR 200

Distanța dvs. de lucru la birou este de aproximativ 2m? În acest caz, vă recomandăm cu tărie SEIKO INDOOR 200. Asigurând o viziune clară la distanțe de apropiere și medii, aceste lentile au un design perfect pentru un confort maxim.