menu

Lentile optice Younger Optics

Deja de mai mult de 50 de ani compania Younger Optics este liderul industriei optice, aceasta propune soluții inovative pentru corectarea vederii. De la lentilele pentru ochelari de soare ca sunt atât de populare, care protejează contra razelor solare, până la lentile produse în special pentru conducători auto, Younger Optics prezintă un sortiment larg de lentile, care satisface toate necesitățile pieții optice. Secretul succesului Younger Optics – sunt produsele de calitate, care ajută lumea să vadă mai bine.

Lentile mono focale din polimer Trilogy SHMC

Lentile polarizante NuPolar Polarized Lenses

Younger Optics este deținătorul unei tehnologii patentate pentru producerea lentilelor oftalmologice polarizante NuPolar pentru apărarea contra soarelui.

Se recomandă:

Lentile foto cromice Drivewear Polarized Photochromic Lenses

Younger Optics propun DriveWear – lentile care sunt produse și prelucrate în special pentru șoferi cu scopul de a asigura o vedere ideală în diferite condiții de iluminare, de la cel mai noros timp până la cele mai însorite zile. DriveWear - este combinația a două tehnologii, tehnologia polarizantă și tehnologia Transitions.

Foto crom care funcționează în automobil:

Recunosc diferite tipuri de iluminare, atât în aer liber cât și în automobil. Tehnologia unică, în care lentila reacționează la lumina vizibilă și la ultra violet. Astfel, în salonul automobilului pe timp noros lentila de culoarea verde de măslină iar transmisia de lumina va fi de 32 %, ceea ce mărește percepția contrastelor, cu toate acestea elimină luminile orbitoare.

Confortul polarizantei:

Elimină razele orbitoare, intensive în zile însorite și luminile farurilor devin de o culoare a mierii, întunecarea sticlei 78 %.

Pe vreme frumoasă este necesar ca ochii să fie protejați de luminile orbitoare, precum și de raze și strălucire. Pe așa timp lentila ia o culoarea miere-roșie, care reacționează la lumina vizibilă, lentila devine mai întunecată, de culoarea maro închisă, transmisia de lumină reprezintă 22%, ceea ce asigură o vedere confortabilă și de contrast.

În aer liber la o intensitatea ridicată a luminii lentila DriveWear devin încă mai întunecate, transmisia de lumină reprezintă 12%. Lentilele DriveWear asigură cea mai bună percepție de contrast, vederea exactă și confortabilă, se ajustează în mod automat la orice condiții de iluminare. Este o soluție absolută de corectare a vederii pentru fiecare șofer.

Lentilele DriveWear nu sunt destinate pentru conducerea automobilului pe timp de noapte.

Lentile mono focale polimerice Transitions XTRActive

Lentilele Transitions®XTRActive™ sunt produce special pentru timpuri foarte întunecate din aer liber și reprezintă o alegere perfectă pentru cei care petrec mult timp în condiții de iluminare excesivă. Acestea pot asigura o întunecare ușoară și confortabilă în încăperi și ușor se întunecă în interiorul automobilului.

Stratul SHC protejează de zgârieturi și alte deteriorări superficiale. Asigură o protecție contra razelor UV de 100%.

Se potrivesc pentru toate tipurile de rame, inclusiv ramele pe «fir de pescuit» sau ramele fără de margini. Corespund standardelor de conducere a automobilului pe timp de zi și noapte.

Younge Optics consideră că e de datoria sa să-și păstreze reputația, ca producător al lentilelor de calitate, ca ar prezice și ar satisface necesitățile fiecărui utilizator.