menu

Lentile bifocale și progresive Divel Italia în opticele GrandOptica

publicat

CARACTERISTICILE UNEI LENTILE PROGRESIVE ȘI BIFOCALE:

  • Se adaptează în totalitate la nevoile purtătorului
  • Ține cont de obiceiurile purtătorului
  • Ține cont de distanța de vârf și poate fi construită cu canale și inserții variabile
  • Ține cont de înălțimea cadrului
  • Ține cont de înclinația capului și de distanța pupilei

 

Tehnologia de formă liberă CHIARA folosește o combinație de curbe complexe pe ambele suprafețe ale obiectivului pentru a oferi utilizatorului cea mai bună corecție a vederii în toate situațiile. Combinația de curbe variabile pe partea din față a obiectivului și designul digital al spatelui obiectivului asigură o viziune clară în zone întinse ale suprafeței utile a obiectivului, reducând astfel zonele de aberație. Efectele prismatice datorate relației dintre puterea lentilei și curbură, care sunt cauza de distorsiuni enervante, sunt reduse la minimum și mutate în zonele neutilizate ale obiectivului. De asemenea, schimbarea imaginii care face să apară contururile obiectelor distorsionate este minimizată, în special în zonele periferice ale zonei intermediare. Pentru zona de viziune apropiată, efectul de mărire care modifică percepția spațiului este mai bine definit, asigurând astfel o viziune stabilă chiar și în mișcare. Controlul aberațiilor pe întregul obiectiv elimină aproape complet erorile sferice de lângă marginile obiectivului și reduce semnificativ aberațiile astigmatice, îmbunătățind astfel vederea laterală și asigurând o stabilitate superioară a imaginii.

CARACTERISTICILE CHIARA PROGRESSIVES:

  • Viziune optimă în zonele periferice și intermediare
  • Stabilitatea vederii chiar și în mișcare
  • Controlul asupra aberațiilor
  • Stabilitatea imaginii

 

Noile AURORA XP PROGRESSIVES de DIVEL ITALIA (A XP) utilizează tehnologia  Aurora în formă liberă concepută și dezvoltată în întregime în laboratorul de cercetare și dezvoltare din Milano, cu un nou sistem de calcul care menține filosofia de a vedea fiecare obiectiv ca proiect unic, recalculat folosind toate a variabilelor prescripției.
Această nouă adăugare la colecția Divel a fost concepută pentru un confort vizual și mai mare, prin reducerea în continuare a zonei de aberație și mărirea zonelor de vizionare apropiată și intermediară printr-un nou proces de recalculare a puterilor și cu utilizarea tehnologiei de suprafață 4.0 care este capabilă pentru a manipula puncte infinit de mici pe suprafața lentilei.
Noile lentile A XP sunt fabricate și din semifabricate semifabricate concepute special pentru această linie. Optimizând caracteristicile golurilor pentru tehnologia de calcul utilizată pentru lentile A XP, suntem capabili să maximizăm zonele de vizualizare.
În cele din urmă, datorită designului exclusiv și avansat, obiectivele A XP sunt fabricate cu tratamente performante pentru a oferi un obiectiv de o calitate fără compromisuri.

CARACTERISTICILE XP PROGRESSIVES:

  • Grosime optimizată în comparație cu formele libere tradiționale
  • Zonele de vedere foarte apropiate și intermediare
  • Tehnologie de procesare Precision 4.0

 

Datorită utilizării celor mai noi generatoare de tehnologie, care funcționează cu o precizie de 0,3 microni, aceste lentile au capacitatea de a oferi o viziune mai precisă în toate domeniile necesare și de a compensa eventualele erori de al doilea nivel. Astfel, veți obține o suprafață mare aproape și o zonă intermediară mai ascuțită, ajustând mai consistent măsurarea dioptrică reală pe cea a prescripției.

Lentile, care respectă toate standardele estetice moderne de aplatizare a bazei interne, are o construcție de inserare variabilă și oferă posibilitatea modificării canalului de progresie pentru fiecare ochi. De fapt, este posibil să personalizăm și mai mult: diferențele morfologice și funcționale dintre utilizatorii dreptaci și stângaci.

Lentilele Progressive A Clear sunt livrate în două modele de bază care acoperă cele mai frecvente utilizări:
- Ottima, care asigură o amplitudine maximă a vederii la distanță, în special periferice, și este ideal pentru cei care petrec cea mai mare parte a zilei în aer liber.
- Ampia, care oferă o soluție confortabilă pentru toate situațiile.

La aceste modele, a fost adăugat și Unica, conceput pentru a satisface nevoile specifice ale clientului prin optimizarea parametrilor specifici furnizați: dreapta sau stânga, înclinarea pantoscopică a cadrului, distanța vârfului / obiectivului corneei, unghiul de înfășurare al cadrului și distanța de citire. Toți acești factori fac din acesta un obiectiv personalizat, special pentru fiecare client.

 

 

Datorită utilizării celor mai noi generatoare de tehnologie, care funcționează cu o precizie de 0,3 microni, aceste lentile au capacitatea de a oferi o viziune mai precisă în toate domeniile necesare și de a compensa eventualele erori de al doilea nivel. Astfel, veți obține o suprafață mare aproape și o zonă intermediară mai ascuțită, ajustând mai consistent măsurarea dioptrică reală pe cea a prescripției.

Lentila, care respectă toate standardele estetice moderne de aplatizare a bazei interne, are o construcție variabilă a inserției și oferă posibilitatea modificării canalului de progresie pentru fiecare ochi. De fapt, este posibil să personalizăm și mai mult: diferențele morfologice și funcționale dintre utilizatorii dreptaci și stângaci.


CARACTERISTICĂ:

  • Viziune clară îndeaproape
  • Focalizarea punctuală de departe
  • Personalizabil
  • Confort vizual
  • Ideal pentru condus


AVANTAJE:

  • Disponibil în canale de progres de 10 mm, 12 mm și 14 mm.
  • Garantează o viziune clară a distanței și o concentrare excelentă a detaliilor de aproape.
  • Echilibru perfect în toate condițiile reale de utilizare.
  • Confortabil pentru condus, perfect pentru smartphone-uri și tablete.
  • Eliminați efectul de legănare.